ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΦΡΙΚΑ: «Ό,τι και να γίνει στις εκλογές, η Τουρκία θα κερδίσει!»

ΑΦΡΙΚΑ: «Ό,τι και να γίνει στις εκλογές, η Τουρκία θα κερδίσει!»

Κύριο θέμα στον Τουρκοκυπριακό Τύπο το Σάββατο 6/1, όπως είναι αναμενόμενο, οι εκλογές για ανάδειξη της λεγόμενης βουλής του παράνομου καθεστώτος των κατεχομένων.

Ανάμεσα στα πρωτοσέλιδα, ξεχωρίζει αυτό της εφημερίδας “Αφρίκα” που συνεχίζει τη δημοσίευση φωτογραφιών με απαξιωτικό μήνυμα για τις ψευδοεκλογές, αυτή τη φορά επιλέγοντας φωτομοντάζ στο οποίο φαίνονται όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στις «βουλευτικές» να κάθονται πάνω σε ένα γάιδαρο και στο βάθος να φαίνεται ο Πενταδάκτυλος και η σημαία του ψευδοκράτους, ενώ στην άκρη της φωτογραφίας βρίσκεται ένα μαύρο κοράκι.

Ο τίτλος του πρωτοσέλιδου, «Να μην μείνει κάποιος που δεν θα ανέβει», ενώ σχολιάζει ότι, όπως έγραψε και πιο πριν «όποιος θέλει ας κερδίσει, η μπάνκα των εκλογών είναι η Τουρκία, αυτή θα κερδίσει!».

Ακόμη, η “Αφρίκα” αναφέρεται στην την ανακοίνωση του κόμματος Νέα Κύπρος, που δεν συμμετέχει στις «εκλογές», με την οποία καλεί τον κόσμο να μποϊκοτάρει την ψηφοφορία.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top