ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χιτσκοκικό φινάλε στο Τσίρειο με λυτρωτή για τον Άρη τον Γιούσεφ!

Χιτσκοκικό φινάλε στο Τσίρειο με λυτρωτή για τον Άρη τον Γιούσεφ!

Κυνήγησε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης και δικαιώθηκε στο 88′  με τον Γιούσεφ, τη “χρυσή” αλλαγή του Γιάννη Χριστόπουλου!

Η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε της Δόξας με 1-0 μετά από ένα ματς με δραματικό φινάλε και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεκολλώντας από την 13η θέση.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, απέναντι σε έναν Άρη που έριξε το βάρος στα μετόπισθεν και προσπαθούσε να απειλήσε σε κάποια αντεπίθεση ή από στημένη φάση.

Παρ΄ όλα αυτά, η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για λογαριασμό των γηπεδούχων μόλις στο 6΄, όταν ο Γκρεμσλ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Μαραγκουδάκη, όμως η Δόξα απάντησε στο 13΄, όταν ο Κάρλος βρέθηκε απέναντι από τον Νουρεντινόσκι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας σε ολόκληρο το πρώτο μέρος και δημιούργησαν στη συνέχεια 2-3 πολύ καλές προϋποθέσεις για το 0-1, ενώ στο 37΄ μετά από φάση διαρκείας, ο Κάρλος αστόχησε από κοντά με προβολή, έπειτα από σουτ του Ζατλ το οποίο κόντραρε.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η Δόξα συνέχισε στο ίδιο τέμπο μέχρι το 60΄, με τον Κάρλος να χάνει καλή ευκαιρία στο 50΄ για το 0-1, όμως στα επόμενα λεπτά ο Άρης κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έγινε πιο επιθετικός και σταδιακά ανέβασε στροφές και πίεσε για το γκολ, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει (60΄ Ιονίτσα, 73΄ Γιούσεφ, 75΄ Μαραγκουδάκης, 85΄ Πάγκαλος).

Από την άλλη, ευκαιρίες για να σκοράρει είχε και η Δόξα με τον Κάρλος (64΄, 66΄και 79΄), ενώ στο 83΄ οι “πράσινοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή σε μία περιπετειώδη φάση, όταν ο Σαντίκ (από θέση οφσάιντ) έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Νουρεντινόσκι!

Επίσης, η Δόξα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ντρομπάροφ στο 88΄, όμως ο Άρης στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε μετά από θαυμάσια κεφαλιά του Γιούσεφ, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μουλόπουλου και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που το “έψαχνε” καιρό.

Κίτρινες: Μουλόπουλος, Γιούσεφ / Ενινφούλ (3η), Σαντίκ (3η), Ρεδόνδο (3η).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Κούσας, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Ενγκολό (62΄ Παναγή), Μαραγκουδάκης, Ιονίτσα (78΄ Πάγκαλος), Ράντου (46΄ Γιούσεφ).

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ασαμόα, Ιωάννου, Ρεδόνδο, Κιφουετί (65΄ Παπαφώτης), Ενινφούλ (65΄ Κένεντι), Πουτζιουρής (89΄ Μπα), Σαντίκ, Κάρλος, Ζατλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top