ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας ξυλοκόπησε δύο αστυνομικούς μέρα – μεσημέρι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας ξυλοκόπησε δύο αστυνομικούς μέρα – μεσημέρι

Μετά από πληροφορία ότι άντρας ξυλοφόρτωνε δύο άλλα πρόσωπα, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, και στο τέλος έπεσαν και αυτοί θύματά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThemaOnine, λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1, αστυνομική δύναμη, μετά από πληροφορία για φασαρία που γινόταν σε πάροδο της λεωφόρου Καλλιπόλεως στη Λευκωσία, έφτασε στο σημείο ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Εν τέλει, διαπιστώθηκε ότι, άντρας επισκέφθηκε με απειλητικές διαθέσεις δύο άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να επέμβουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα μεταξύ των τριών προσώπων, τελικά έπεσαν θύματα των άγριων διαθέσεων του δράστη.

Οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Γεν. Νοσοκομείο, ενώ να σημειωθεί ότι θα εξετασθούν και από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE