ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Με κακώσεις στο κεφάλι τα θύματα – 30χρονος Τούρκος ο δράστης

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: Με κακώσεις στο κεφάλι τα θύματα – 30χρονος Τούρκος ο δράστης

Εξετάστηκαν από ιατροδικαστή οι δύο αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1 στην Λευκωσία.

Κακώσεις στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος τους φέρουν οι δύο αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν στην οδό Κλεισόβας στην περιοχή Καλλιπόλεως, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η οποία εξέτασε τόσο τα δύο θύματα, όσο και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, σχετικά με τον δράστη, πρόκειται για 30χρονο Τούρκο, μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος φέρεται να ασχολείται μάλιστα με πολεμικές τέχνες, ενώ περιγράφεται ως σωματώδης.

Ο 30χρονος, το μεσημέρι της Τετάρτης 10/1, κάλεσε την Αστυνομία επικαλούμενος ληστεία στην περιοχή, και εν τέλει τους ξυλοφόρτωσε.

Να σημειωθεί ότι για τον 30χρονο δράστη, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι συχνά επιτίθεται σε κατοίκους της περιοχής.  

Ο δράστης αναμένεται ότι θα συλληφθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE