ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας καλεί στην κηδεία της κόρης του τους υπεύθυνους για την αυτοκτονία της

 Πατέρας καλεί στην κηδεία της κόρης του τους υπεύθυνους για την αυτοκτονία της

Η 14χρονη Έιμυ Έβερεττ οδηγήθηκε στην αυτοκτονία μετά από μπούλινγκ που υπέστη από τρολς του διαδικτύου

 

Ο πατέρας της Έιμυ Έβερεττ από την Βόρεια Αυστραλία, απέτισε φόρο τιμής στην κόρη του μέσα από ένα σπαρακτικό ποστ στο Facebook, μετά από την αυτοκτονία της την προηγούμενη εβδομάδα. Η 14χρονη, που αυτοκτόνησε στις 3 Ιανουαρίου, μετά από μπούλινγκ που δέχτηκε στο διαδίκτυο, υπήρξε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας καπέλων.

Ο πατέρας της, Τικ Έβερεττ, μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση, αποτίει φόρο τιμής στον "άγγελό" του και καλεί τους υπεύθυνους για τον θάνατό της να παρακολουθήσουν την κηδεία της: "για να δέιτε την απόγνωση που προκαλέσατε", αναφέρει χαρακτηριστικά, τέσσερις μέρες μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του.

 "Η εβδομάδα αυτή είναι ένα παράδειγμα του πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και του πώς δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται. Γνωρίζω πως κάποιοι θεωρούν δειλία την αυτοκτονία, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τη μισή δύναμη από αυτή που είχε ο πολύτιμος μικρός μου άγγελος. Είχε τηδ ύναμη να κάνει ό,τι πίστευε ότι έπρεπε για να δραπετεύσει από το κακό σε αυτόν τον κόσμο. Αν, κατά τύχη, κάποιοι από τους ανθρώπους που θεωρούσαν ότι αυτό είναι αστείο και αισθανόταν ανωτεροι από τους διαρκείς τραμπουκισμούς και την παρενόχληση, βλέπουν αυτό το ποστ, παρακαλώ, ελάτε στην τελετή και δείτε την απόγνωση που προκαλέσατε".

Η οικογένεια έχει ξεκινήσει καμπάνια, προκειμένου να βοηθήσει τα θύματα μπούλινγκ να μιλάνε για την κακοποίηση που υφίστανται: "Μιλήστε ακόμη κι αν τρέμει η φωνή σας", έγραψε ο Τικ. "Ας σταματήσουμε το μπούλινγκ παντού, αλλά, κυρίως, σε βάρος των παιδιών μας".

 

Aπό News247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top