Τέλος και με τη βούλα από την Ομόνοια

Τέλος και με τη βούλα από την Ομόνοια

Τέλος και επίσημα από την Ομόνοια ο Φαμπρίσιο, αφού η διοίκηση των “πράσινων” ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Ο Φαμπρίσιο αποχαιρετά πρόωρα το “τριφύλλι”, μετρώντας 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αναλυτικά:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Φαμπρίσιο Ντορνέλας. Ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE