ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την Ανόρθωση στην Ρουμανία (photo)

Από την Ανόρθωση στην Ρουμανία (photo)

Θυμάστε τον Φελίπε Ολιβέιρα που πέρασε για ένα χρονικό διάστημα από την Ανόρθωση;

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» μετά την αποχώρηση του από το Κυπριακό Πρωτάθλημα κι από την ομάδα της Ανόρθωσης παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο χωρίς ομάδα και ήταν συνεχώς στο ψάξιμο για τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Ο Ολιβέιρα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη η οποία θα είναι στην Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα της Sepsi Osk, η οποία βρίσκεται στην προτέλευταια θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια με την νέα του ομάδα στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής είναι ο Νεαγκόε ο οποίος πέρασε από το πρωτάθλημα μας κι από τους πάγκους της Νέας Σαλαμίνας και του Άρη.

Μετά τις σχετικές υπογραφές ο Ολιβέιρα ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μια σχετική φωτογραφία συνοδευομένη με τα εξής  λόγια. «Με χαρά σας πληροφορώ ότι έχω υπογράψει για την ομάδα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα, και η οποία είναι  μια νέα πρόκληση, στην καριέρα μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top