Το δεδομένο με Οφόρι που κρατάει τον Φαρίας…

Το δεδομένο με Οφόρι που κρατάει τον Φαρίας…

Ο Φαρίας ο οποίος ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο φαίνεται ότι θα την γλιτώσει έστω κι αν αποκτηθεί ο Οφόρι.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής που είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ, είναι 22ετών και πολύ πιθανόν να εγγραφεί στον κατάλογο Β΄ κάτι που κάνει την παραμονή του Φαρίας στους «γαλαζοκίτρινους» να μοιάζει κάτι περισσότερο από σίγουρη.

Στην Λευκωσιάτικη ομάδα εάν ολοκληρωθεί με επιτυχία η μεταγραφή του Οφόρι θα ζητήσουν από την ΚΟΠ να γραφτεί στον κατάλογο κάτω των 22ετών κάτι που θα σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα πρέπει απαραίτητα να διαγραφεί παίκτης από την Λίστα Α’ των 15.

Δείτε κι αυτό: Πως διαμορφώνεται το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και τα διλλήματα για τη νέα χρόνια!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE