Ετοιμάστε τις ομπρέλες σας - Αναμένονται βροχές

Ετοιμάστε τις ομπρέλες σας - Αναμένονται βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα, µέχρι την Κυριακή 14/1.

Την Παρασκευή 12/1 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Τοπικά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα δυτικά το απόγευµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη ενώ παροδικά το απόγευµα στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά και βόρεια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια, ενώ αρχικά στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 13/1 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται λίγες τοπικές βροχές. Τη νύκτα, όµως, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή 14/1 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή πτώση.

Τη ∆ευτέρα 15/1 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE