ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To «παζλ» γύρω από την ενίσχυση της Ομόνοιας…

To «παζλ» γύρω από την ενίσχυση της Ομόνοιας…

Στην Ομόνοια γίνονται διάφορες σκέψεις το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Στο «πράσινο» σττράτοπεδο όπως σας είχαμε ενημερώσει κατά την χθεσινή ημέρα προτίθενται να προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις, ανάμεσα σε αυτές και ενός τερματοφύλακα με το σκεπτικό να συμπληρώσει την τριάδα με τους Χριστοδούλου και Μιχαίλοφ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ομόνοια πιθανόν να μην προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και θα ρίξει όλο το βάρος για την ενίσχυση της για απόκτηση εξτρέμ (τον έχει ανάγκη μετά την φυγή του Γκονζάλες) και ενός στόπερ αφού Φαμπρίτσιο αποτέλεσε παρελθόν ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Εκίθα.

Από τα γραφεία της Ομόνοιας έχουν φύγει αρκετές προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι» με τους «πράσινους» να περιμένουν απαντήσεις, είτε αρνητικές είτε θετικές έτσι ώστε να προχωρήσουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Μάλιστα όλες οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την Ομόνοια ο εξτρέμ είναι πολύ κοντά στο «Ηλίας Πούλλος», ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του μέχρι στιγμής.

Τι θα γίνει με τις προσθαφαιρέσεις;

Ο Ελλαδίτης αμυντικός, Λούκας Βύντρα που επανεγγράφηκε πήρε την θέση του Φελτχούιζεν, ενώ ο Μιχαΐλοφ ο οποίος εγγράφηκε ως άνεργος, πήρε τη θέση του Γκονζάλεζ στον κατάλογο των 15 ξένων/κοινοτικών.

Αυτή την στιγμή στην Ομόνοια υπάρχει μια θέση κενή μετά την χθεσινή αποχώρηση του Φαμπρίσιο. Με τα δεδομένα αυτά αν το «τριφύλλι» προχωρήσει με τρεις μεταγραφές (όπως γίνεται λόγος) για τον κατάλογο Α’ τότε θα πρέπει από το υφιστάμενο ρόστερ να γίνουν άλλες δύο αφαιρέσεις.

Πιθανόν η μία να είναι ο Εκίθα ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τον Βούλγαρο τεχνικό. Φυσικά δεν αποκλείεται στις κινήσεις αυτές η Ομόνοια να κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22ετών που δεν θα επηρεάσει την Λίστα Α’.

Περίπτωση Τουρέ…

Όσον αφορά την περίπτωση του Τουρέ, ο Πέτεφ από την στιγμή που δεν θέλει να στηριχθεί πάνω του θα γίνει μια προσπάθεια από την Ομόνοια να τον πωλήσει σε κάποια άλλη ομάδα έτσι ώστε να «γλιτώσει» κι από το συμβόλαιο του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top