«Φτεροπόδαρος» και πάλι ο Αρτάμπε (photo)

«Φτεροπόδαρος» και πάλι ο Αρτάμπε (photo)

Ο Αρτάμπε επέστρεψε και πάλι στην Λάρνακα για να αγωνιστεί σε μια ομάδα που ξέρει πολύ καλύτερα ο ίδιος αυτή του Ερμή Αραδίππου.

Ο Iσπανός ποδοσφαιριστής μετά από ένα χρόνο απουσίας του από τα Κυπριακά γήπεδα επέστρεψε ξανά πίσω στην ομάδα των “φτεροπόδαρων” στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2016/17 καταγράφοντας μάλιστα με αυτήν 33 συμμετοχές και δύο γκολ.

Στην δεύτερη του θητεία στον Ερμή θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα της Αράδιππου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει εξ αρχής.

 

*Οι φώτος (κειμένου και κεντρική) είναι από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Τάσο Ελευθερίου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE