ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αυξανόμενη ζήτηση για Nissan Leaf στην Ευρώπη

Αυξανόμενη ζήτηση για Nissan Leaf στην Ευρώπη

10.000 παραγγελίες για το νέο Nissan Leaf στην Ευρώπη.

Η πρωτοπορία της Nissan στο χώρο της ηλεκτροκίνησης φαίνεται και από τις προτιμήσεις των αγοραστών προς τα μοντέλα της. Το ολοκαίνουργιο, δεύτερης γενιάς, αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF αναμένεται ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ στο χώρο των πωλήσεων στην κατηγορία.

Όταν το 2010 η Nissan παρουσίαζε την πρώτη γενιά του LEAF, οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες ήταν πολύ δύσπιστες απέναντι στην καινοτομία της Nissan, εστιάζοντας κυρίως στη βελτίωση των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια, όπου στο μεταξύ οι καταναλωτές έχουν αφενός κατανοήσει την έννοια της ηλεκτροκίνησης και αφετέρου έχουν αυξήσει σε πενταπλάσιο βαθμό τη ζήτηση για ηλεκτροκίνητα οχήματα, σε σχέση με το 2012.

Τώρα, η μεγάλη πλειοψηφία των κατασκευαστών αυτοκινήτων αναπτύσσουν τα δικά τους, πρώτης γενιάς ηλεκτροκίνητα οχήματα. Έξι εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη, οι αντιπρόσωποι της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο, έχουν ήδη πάρει 10.000 προχωρημένες παραγγελίες για το αυτοκίνητο.

Από την παγκόσμια παρουσίασή του στην Ιαπωνία τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ενδιαφέρον και η δυναμική των υποψήφιων αγοραστών για το νέο LEAF, έχει κτιστεί με γερά θεμέλια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μέχρι σήμερα, το ενδιαφέρον των πελατών για το νέο LEAF έχει προέλθει κυρίως μέσω της θετικής κάλυψης από τα Μέσα Ενημέρωσης. Το αυτοκίνητο έχει επαινεθεί για τις νέες καινοτομίες και τις τεχνολογίες που φέρνει, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας υποστήριξης του οδηγού Nissan ProPILOT και του Nissan e-Pedal, όπου η ανάκτηση ενέργειας μέσω της πέδησης μειώνει την αλληλεπίδραση του οδηγού με το πεντάλ φρένου κατά 90%.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι 10.000 παραγγελίες ελήφθησαν χωρίς καν το νέο LEAF να είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan, ούτε ως εκθεσιακό μοντέλο, ούτε ως μοντέλο δοκιμής, αλλά και χωρίς άμεση διαφήμιση και σχετική προώθηση. Η παραγωγή του νέου Nissan LEAF ξεκίνησε πρόσφατα στο εργοστάσιο της Nissan Europe, στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η παραγωγή θα επιταχυνθεί με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top