Ο Βενγκέρ αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα…

Ο Βενγκέρ αποθέωσε Μαυροπάνο και Ελλάδα…

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα κάνει απόψε το ντεμπούτο του με την ομάδα U23 της Άρσεναλ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του!

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αγγλική θητεία του Ντίνου Μαυροπάνου έφτασε. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Έλληνας αμυντικός θα κάνει ντεμπούτο με την ομάδα U23 των «κανονιέρηδων» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τόσο για αυτόν, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό:

«Δείχνει άνετος τεχνικά, δείχνει πολύ ευκίνητος ως αμυντικός., πολύ γρήγορος, πολύ δυνατός σε όλες τις πτυχές της αμυντικής λειτουργίας. Η Ελλάδα είναι μία φανταστική αθλητικά χώρα. Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ τους είναι απολύτως φανταστικά. Έχουν απόλυτη επίγνωση του ομαδικού αθλητισμού και παράγουν φανταστικούς παίκτες. Από όσα έχω δει, ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας εξ’ αυτών, αν εξελιχθεί καλά».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE