ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει κι ο Βύντρα… να βάλει το δικό του «λιθαράκι»!

Θέλει κι ο Βύντρα… να βάλει το δικό του «λιθαράκι»!

Η Ομόνοια με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της άρχισε σιγά – σιγά να βρίσκει τα πόδια τους σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, μετρώντας τέσσερις νίκες (συνεχόμενες) και μια ισοπαλία αυτήν με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Ο Βούλγαρος τεχνικός των «πρασίνων» καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά που κάνει με τη νέα του ομάδα προσπαθεί να «μπολιάσει» ουσιαστικά τους ποδοσφαιριστές του, με τα δικά του θέλω και την δική του φιλοσοφία έτσι ώστε κάθε βδομάδα να παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει φυσικά και με τον Ελλαδίτη αμυντικό, τον οποίο ως γνωστόν με του που «πάτησε» το πόδι του στο «Ηλίας Πούλλος» τον επαναξιολόγησε και άναψε ο ίδιος το «πράσινο» φως για την επιστροφή του στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Η Ομόνοια τόσο πέρσι, όσο και φέτος «πόνεσε» και δείχνει να πονάει ακόμη στην μεσοαμυντική της λειτουργία και σίγουρα ο Ελλαδίτης κεντρικό αμυντικός με την επάνοδο του στο ρόστερ των «τριφυλλοφόρων» θα προσπαθήσει κι αυτός να δώσει όλο του, το είναι για να βοηθήσει να σουλουπωθεί η κατάσταση.

Ο έμπειρος μπακ, στο πρώτου παιχνίδι που ήταν διαθέσιμος (αυτό με τον Ολυμπιακό) δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως με τον Ερμή αγωνίστηκε 10λεπτά, χωρίς όμως να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την απόδοση του και την αγωνιστική του κατάσταση.

Πάντως ο Λούκας Βύντρα σε σημερινές του δηλώσεις στο Omonoia Premium δήλωσε απόλυτα έτοιμος για την επιστροφή του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του για να πετύχει η Ομόνοια τους στόχους της.

Τώρα που η Ομόνοια άρχισε δειλά – δειλά να βρίσκει τον δρόμο της, σίγουρα θα είναι μια τεράστια πρόκληση και για τον Ελλαδίτη αμυντικό να βάλει το δικό του «λιθαράκι» έτσι ώστε να σπρώξει τους «πράσινους» και σε άλλες νίκες και να δικαιώσει τον Βούλγαρο τεχνικό που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε ξανά την ευκαιρία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top