ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πράσινο» το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμεληστήριο

«Πράσινο» το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμεληστήριο

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΚΝΕ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι έλαβε την οικολογική πιστοποίηση “Πράσινο Γραφείο”, αποδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευσή του σε θέματα εταιρικής περιβαλλοντικής ευθύνης και υιοθετώντας οικολογικές πρακτικές στο χώρο εργασίας μειώνοντας έτσι τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

«Η οικολογική συνείδηση και προστασία του περιβάλλοντος είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ενεργειών του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος», αναφέρει το ΚΝΕ.

Η παράδοση του οικολογικού πιστοποιητικού “Πράσινο Γραφείο” έγινε σήμερα (15/1) στα γραφεία του ΚΝΕ από τον Δρ. Μιχαλη Ιερίδη, Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Οργάνωσης Προστασίας της Θάλασσας (CYMEPA), στο Γενικό Διευθυντή του Επιμελητηρίου, Θωμά Καζάκο.

Όπως αναφέρεται, το “Πράσινο Γραφείο” είναι ένα πρόγραμμα δράσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CYMEPA, το οποίο προωθεί την περιβαλλοντική συνείδηση και εκπαίδευση στο χώρο εργασίας με την τήρηση κριτηρίων που σχετίζονται με τη μείωση ενέργειας και κατανάλωσης πόρων, την ανακύκλωση και την εφαρμογή πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top