ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδος για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδος για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό ζήτημα διοργανώνει την Κυριακή 21/01 το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα, έξω από την ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

 Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, το Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα διοργανώνει ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία ενάντια στις μειοδοτικές ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου όσο αφορά το Μακεδονικό ζήτημα.  Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΕΑΚ θα γίνει την ίδια μέρα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που θα περιλαμβάνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Καταδικάζουμε απερίφραστα την πρόθεση της ελλαδικής κυβέρνησης να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλαβοσκοπιανούς.

Καλούμε όλους τους ελληνόψυχους-πατριώτες-εθνικιστές σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση της Κυριακής για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση συριζα-ανελ και από τους Έλληνες της Κύπρου, ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΚΥΠΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

*Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος στο facebook.

Γραφείο Τύπου Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE