Τιμούρ για… Ανόρθωση

Τιμούρ για… Ανόρθωση

Κάτι θα ξέρει παραπάνω ο προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, για τον Μιχάλ Ντουρίς (Michal Duris), ο οποίος συμφώνησε να έρθει στην Ανόρθωση δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γιατί το λέμε;

Απλά, γιατί ο Τιμούρ Κετσπάγια διετέλεσε προπονητής της Ρωσικής ομάδας, Όρενμπουργκ, ομάδας όπου αγωνίζεται ο Σλοβάκος επιθετικός.

Άρα ο φαλακροός κόουτς θα ερωτήθηκε από τον πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, ή άλλους ιθύνοντες της «Κυρίας» για αυτόν τον παίκτη, για να επιλεγεί να έρθει να βοηθήσει την Ανόρθωση στο σκοράρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

«Στον αστερισμό των Βουλευτικών Εκλογών» κινείται η πολιτική σκηνή και το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μεγάλη παγκύπρια δημοσκόπηση πραγματοποιώντας 1,144 συνεντεύξεις.