ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Τσέλσι, έστειλε… «αδιάβαστη» την Μπόρνμουθ η Γουίγκαν! (video)

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Τσέλσι, έστειλε… «αδιάβαστη» την Μπόρνμουθ η Γουίγκαν! (video)

Με τα χίλια ζόρια η Τσέλσι. Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup πήραν οι «μπλε», επικρατώντας της Νόριτς στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια), έχοντας ήρωα τον Καμπαγέρο.

Θρίλερ με happy end για την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του FA Cup, λυγίζοντας την μαχητική Νόριτς στη διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν 5-3 (στο «Stamford Bridge»), με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει την πρώτη εκτέλεση των φιλοξενούμενων (του Ολιβέιρα) και τους συμπαίκτες του να έχουν «5 στα 5».

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων είχε έρθει 0-0 προ δώδεκα ημερών.

Η κανονική διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης έληξε 1-1 και στην παράταση δεν διαφοροποιήθηκε τίποτα.

Το μόνο που άλλαξε ήταν η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο Πέδρο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες με την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε στο 117’ (την πρώτη την είχε δει στο 62’) και ο Μπατσουαγί στο 120′.

Το σκορ άνοιξε ο Βέλγος φορ στο 55’ με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Κένεντι από τα αριστερά. Στο 94’ οι «μπλε» υπέστησαν έμφραγμα, αφού ο Λουίς ισοφάρισε και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.

Γουίλιαν, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Καντέ και ο -πολύ ψύχραιμος στο φινάλε- Αζάρ ευστόχησαν για την Τσέλσι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολιβέιρα είδε τον Καμπαγέρο να κατεβάζει ρολά, ενώ στη συνέχεια Μάντισον, Βράνσιτς και Μέρφι δεν λάθεψαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα τους την πρόκριση και να γράψει ιστορία.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Τσέλσι έχει να αποκλειστεί 20 χρόνια σε αυτόν τον γύρο του FA Cup.

Έστειλε αδιάβαστη την Μπόρνμουθ η Γουίγκαν, πρόκριση για Σουόνσι

Η Γουίγκαν (ομάδα της League One) άφησε την Μπόρνμουθ εκτός συνέχειας του Κυπέλλου, επικρατώντας 3-0. Δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση η Σουόνσι με το 2-1 επί της Γουλβς.

Σίφουνας η Γουίγκαν.

Μεγάλη πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του FA Cup πήρε η ομάδα της League One (έπειτα και από το 2-2 του πρώτου ματς), καθώς επικράτησε 3-0 της Μπόρνμουθ, που αγωνίζεται στην Premier League.

Μόρσι (9’), Μπερν (73’) και Έλντερ (76’) σημείωσαν τα τέρματα της αναμέτρησης για τους νικητές. Το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει τώρα είναι αυτό της Γουέστ Χαμ.

Πιο δύσκολα πέρασε στην επόμενη φάση η Σουόνσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουλβς και σφράγισε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του FA Cup (σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς), όπου θα αντιμετωπίσει τη Νοτς Κάουντι.

Ο Αγιού άνοιξε το σκορ στο 11’, ο Ντιόγκο Τζότα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 66’ και οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα τρία λεπτά μετά. Σκόρερ αυτήν τη φορά ήταν ο Μπονί.

Σουόνσι-Γουλβς 2-1
(11’ Τζ. Αγιού, 69’ Μπονί-66’ Τζότα Ντιόγκο)

Γουίγκαν-Μπόρνμουθ 3-0
(9’ Μόρσι, 73’Μπερν, 76’ Έλντερ)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top