Σόδομα και Γόμορρα ή Κύπρος - Πτώσεις, αποκοπές και μετακινήσεις δεντρών

Σόδομα και Γόμορρα ή Κύπρος - Πτώσεις, αποκοπές και μετακινήσεις δεντρών

Τριάντα επτά επεισόδια κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο, που προκλήθηκαν από τη βροχόπτωση και τους σφοδρούς ανέμους.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής, τα επεισόδια αφορούσαν 28 πτώσεις, αποκοπές και μετακινήσεις δέντρων από δημόσιους ή άλλους χώρους, οκτώ αφορούσαν μετακινήσεις ξύλινων μεταλλικών ή πλαστικών στεγάστρων, διαφημιστικών πινακίδων και άλλων αντικειμένων που δεν ήταν καλά στερεωμένα, ενώ μία κλήση αφορούσε άντληση ομβρίων υδάτων.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 της 19ης Ιανουαρίου ανταποκρίθηκε σε 54 κλήσεις για βοήθεια, 2 πυρκαγιές και 52 ειδικές εξυπηρετήσεις.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE