Το σύστημα VAR… εκτοξεύει τα έξοδα διαιτησίας! Αυτό θα είναι το κόστος…

Το σύστημα VAR… εκτοξεύει τα έξοδα διαιτησίας! Αυτό θα είναι το κόστος…

Ιδιαίτερα υψηλό θα είναι το κόστος της διαιτησίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά την απόφαση για χρησιμοποίηση του Video Assistant Referre.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, μετά τη συνάντηση των Παππά, Γραμμένου και Βασιλειάδη, από την σεζόν 2017-18 θα εγκατασταθεί το σύστημα VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο να μειωθούν τα διαιτητικά λάθη και να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια. 

Συγκεκριμένα η εφαρμογή του VAR αναμένεται να κοστίσει τουλάχιστον 9 εκατ. ευρώ για την επόμενη πενταετία σύμφωνα με τη “Live Sport”, ήτοι 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Από εκεί και πέρα υπάρχει η συνολική ετήσια αμοιβή διαιτητών και παρατηρητών που φτάνει τα 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ η λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κοστίζει περί τις 800.000 ευρώ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE