Αφγανιστάν – Τρομοκρατική επίθεση Ξενοδοχείου: Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο Έλληνες πιλότοι

Αφγανιστάν – Τρομοκρατική επίθεση Ξενοδοχείου: Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο Έλληνες πιλότοι

Δύο Έλληνες βρίσκονταν στο ξενοδοχείο Intercontinetal της Καμπούλ την ώρα που εξελισσόταν η τρομοκρατική επίθεση, το βράδυ του Σαββάτου 20/1, από τουλάχιστον τέσσερις ένοπλους.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του CNN Greece και της δημοσιογράφου Μαρίας Καρχιλάκη, οι δύο Έλληνες, πιλότοι αεροπορικής εταιρίας, οι οποίοι διανυκτέρευαν στην αφγανική πρωτεύουσα, είναι καλά στην υγεία τους. Για αρκετή ώρα δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ενώ η εταιρία είχε επαφή μόνο με τον ένα, μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δεν υπήρχε επίσημη πληροφόρηση για τους δύο Έλληνες από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών

Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE