ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Survivor 2: Νίκη-θρίλερ για τους Μαχητές – Αλλαγές ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! (video)

Survivor 2: Νίκη-θρίλερ για τους Μαχητές – Αλλαγές ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης! (video)

Η ομάδα των μπλε κέρδισε την καλύβα, ενώ οι κόκκινοι θα πρέπει να την κατασκευάσουν από την αρχή…

Οι Μαχητές ήταν οι μεγάλοι νικητές στο πρώτο παιχνίδι του φετινού Survivor. Οι μπλε επικράτησαν με 10-9 σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό αγώνισμα και κέρδισαν την “έτοιμη” καλύβα.

Οι Διάσημοι, από την άλλη, κλήθηκαν να χτίσουν μόνοι τους από την αρχή το κατάλυμά τους.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο 9-9 κι έτσι οδηγήθηκαν στον τελικό: Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά εναντίον Στέλιου Κρητικού και Κατερίνας Δαλάκα.

Οι Μαχητές, τελικά, ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού -όπου δεν υπήρξε ψηφοφορία για αποχώρηση- ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα έχει το φετινό Survivor.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε: «Το παιχνίδι φέτος παίζεται διαφορετικά. Υπάρχουν καινούργιες καταστάσεις που θα επηρεάσουν την πορεία σας στο survivor και εξαρτάται από εσάς στο πως θα τις διαχειριστείτε.

Φέτος θα προστεθεί και ένα διαφορετικό έπαθλο, φέτος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για κάτι που θα σας λείπει πολύ. Θα έχετε τη δυνατότητα να αγωνιστείτε για το έπαθλο που θα σας χαρίσει κάποιες πολυτέλειες και θα είστε κοντά στον πολιτισμό.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ομάδα που χάνει παίζει την ατομική ασυλία και βγαίνουν δύο νικητές που δεν ψηφίζονται φέτος δεν θα είναι δύο αλλά ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας.

Ο δεύτερος παίκτης που θα παίρνει ατομική ασυλία θα βγαίνει αυτός με την καλύτερη απόδοση στα αγωνίσματα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Το κάθε ματς αποκτάει καινούργιο νόημα για τον καθένα σας».

Δείτε το παιχνίδι που χάρισε τη νίκη στους Μαχητές του Survivor…

 

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top