ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Live: Ερμής – Ολυμπιακός Ημίχρονο (4-0)

Live: Ερμής – Ολυμπιακός Ημίχρονο (4-0)

Σχόλιο ημιχρόνου: Ο Ερμής μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ωστόσο όσον περνούσε ο χρόνος και μετά το πρώτο γκολ, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε τέσσερα τέρματα και έχει θέσει τις βάσεις για τη νίκη κόντρα στους “μαυροπράσινους”.

Τέλος ημιχρόνου

45+1′ ΓΚΟΛ: Ο Μαρτίνιουκ με δεύτερο προσωπικό τέρμα κάνει το 4-0 για την ομάδα του. Ο Ουκρανός από το ύψος της περιοχής επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό.

Τρία λεπτά καθυστερήσεις

38′ Ο Εμεγκάρα μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Τσούμου έκανε το σουτ όμως είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

33′ ΓΚΟΛ: Ο Εμεγκάρα ξέφυγε από δεξία, έδωσε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Αρτάμπε που έγινε κάτοχος με πλασέ κατάφερε να κάνει το 3-0.

25′ ΓΚΟΛ: Ο Μοντέιρο κατάφερε να κλέψει την μπάλα, αυτός έδωσε στον Εμεγκάρα με τον δεύτερο να πατάει στον Μαρτίνιουκ ο οποίος με όμορφο πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Στυλιανό Κωνσταντίνου και να δώσει σημαντικό προβάδισμα στον Ερμή. Η μπάλα χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα.

20′ Σχόλιο: Ξεκίνησε καλύτερα ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι είχε και μια καλή ευκαιρία, όμως στο 11ο λεπτό η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ αιφνιδιάστηκε από το γκολ του Ταραλίδη. Απ εκεί και πέρα ο Ερμής έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Φαίνεται επηρεασμένος ο Ολυμπιακός από το γκολ που δέχθηκε.

11′ ΓΚΟΛ: Ο Ερμής ανοίγει το σκορ. Ο Ταραλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου με τους “φτεροπόδαρους” να μπαίνουν σε θέση οδηγού.

10′ Το κόρνερ του Μοντέιρο βρήκε τον Αρτάμπε ο οποίος έκανε την κεφαλιά και ο Εμεγκάρα με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των “μαυροπρασίνων”.

8′ Ο Σαμάρας έκανε την ατομική ενέργεια έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι στο ΓΣΖ

Live αγώνα

Ερμής:Αραμπατζής, Ψάλτης, Νταμτσέφσκι, Αρτάμπε, Ταραλίδης, Ζαχάρια, Ιμερέγκοφ, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Μοντέιρο, Τσούμου

Ολυμπιακός:Κωνσταντίνου, Παχίπης, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Ζιαμπάρης, Βαλικάεφ, Πολίτσι, Μιγκελίτο, Τριμπό, Τόρες

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Αριστείδης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Όσον αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα του Ολυμπιακού, στο δεύτερο σερί της εκτός έδρας παιχνίδι (έπαιξε με Αλκή την περασμένη βδομάδα), το συγκρότημα του Χρύση Μιχαήλ θέλει το τρίποντο και το «διπλό» έτσι ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεπεράσει βαθμολογικά τόσο τη Νέα Σαλαμίνα (νίκησε χθες) όσο και τον σημερινό του αντίπαλο.

O γηπεδούχος Ερμής προέρχεται από ήττα στον τελευταίο του αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σήμερα θα ψάξει κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες όπως είναι ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας Themasports.com την αναμέτρηση μεταξύ του Ερμή και του Ολυμπιακού. Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00 και είναι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Καλησπέρα σας Κυρίες/οι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top