ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εντονότερο δίλημμα της καριέρας του Γιώργου Λιλλήκα – VIDEO

Το εντονότερο δίλημμα της καριέρας του Γιώργου Λιλλήκα – VIDEO

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και ενώπιον του Ανδρέα Κημήτρη εμφανίστηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας το πρωί της Τρίτη (23/1).

Σχολίασε τόσο την τηλεμαχία της Δευτέρας (22/1) όσο και τη δική του υποψηφιότητα, ενώ ρωτήθηκε και για την πιο δύσκολο στιγμή στην πολιτική του καριέρα.

Ο Γιώργος Λιλλήκας απάντησε ότι μια δύσκολη στιγμή ήταν το 2007 όταν ο Δημήτρης Χριστόφιας εξήγγειλε την υποψηφιότητά του. Εξηγώντας ότι δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο της Αριστεράς που τον εμπιστεύτηκε αλλά ούτε τον Τάσσο που του εμπιστεύτηκε το υπουργείο Εξωτερικών, υπογράμμισε ότι είχε να επιλέξει ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τη δήλωση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών:

Άρα, σχολιάζοντας, η λογική του 2008 έλεγε ότι ο Τάσσος έπρεπε να επανεκλεγεί, το 2013 να εκλεγεί ο ίδιος και το 2018 πάλι ο ίδιος. Ακόμα κι αν οι δημοσκόποι τον κατατάσσουν στην πέμπτη θέση της πρώτης Κυριακής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top