Από χρόνου ο Κάι… Τα δεδομένα με Εκίθα!

Από χρόνου ο Κάι… Τα δεδομένα με Εκίθα!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, Κάρλος Σιλβέιρα ντε Γκρασα, άλλως Κάι, αποκτήθηκε ως γνωστό από την Ομόνοια το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του “τριφυλλιού” σε επίσημο παιχνίδι, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία και παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στηρίχθηκε βέβαια από τη διοίκηση της Ομόνοιας, ενώ το τεχνικό τιμ παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά δύσκολα προλαβαίνει να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Εκίθα ο οποίος επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, ανέβασε μεν ρυθμούς, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα εγγραφεί στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την περίπτωση του Εκίθα, αφού αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, ίσως παραμείνει στό ρόστερ, ειδικά αν αποχωρήσει ο Κατελάρης.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που ο Πέτεφ κρίνει ότι ο Εκίθα δεν μπορεί να βοηθήσει και ο Κατελάρης συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, τότε ίσως κοιτάξει στην αγορά για ενίσχυση της άμυνας του…

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE