Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Αλλαγή ώρας σε δύο αγώνες κυπέλλου

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η ώρα έναρξης σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, αλλάζει λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης από τη Cytavision.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας του Οθέλλου Αθηαίνου με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 17:00, ενώ ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Μακάρειο Στάδιο, θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 17:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE