ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην 14η στροφή το πρωτάθλημα της ΕΠΟΛ

Στην 14η στροφή το πρωτάθλημα της ΕΠΟΛ

Αρχή κάνουμε την Παρασκευή 26/01/2018 στο Δημοτικό Γήπεδο Γερμασόγειας μεταξύ των ομάδων ΑΕΓ-ΚΟΥΡΙΟΝ. Ένα παιχνίδι που αν έχει νικητή θα κρίνει πολλά. Μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη του ΚΟΥΡΙΟΥ με 3-2 την ΑΠΕΠ ετοιμάζεται και για την μεγάλη έξοδο στην Γερμασόγεια με σκοπό την Νίκη και την πλέον βαθμολογική ανάσα για παραμονή στην Κατηγορία. Η ΑΕΓ είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να καταφέρει να μείνει στην Κατηγορία. Το παιχνίδι αρχίζει στις 19,00 μ.μ.

Την ίδια μέρα και ώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Αντωνίου η δεύτερη στον πίνακα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού έτσι όπως είναι η βαθμολογία των 2 θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα τον δεύτερο της φετινής περιόδου. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την ΑΕΠ θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και στην έδρα τους εμφανίζονται ιδιαίτερα καλοί. Από την άλλη ο ΑΠΟΠ έρχεται μετά από νίκη και θέλει να κτυπήσει το ντέρμπυ για να κρατηθεί εκεί στα πολύ ψηλά αναμένοντας απώλεια στην συνέχεια από τους αντιπάλους.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κέρδισε με 0-1.

Την ίδια μέρα στις 19,30 μ.μ. στο Γήπεδο Δεν Ξεχνώ Επιστροφή η ΔΟΞΑ αντιμετωπίζει ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι την ΔΥΝΑΜΟ. Η ΔΟΞΑ που φέτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία φαίνεται να έχει ένα ήσυχο απόγευμα αφού η ΔΥΝΑΜΟ είναι το μεγάλο φαβορί για να εμφανίζεται του χρόνου στην Β κατηγορία. Η ΔΟΞΑ θέλει πάση θυσία την νίκη που θα την κρατήσει ψηλά αναμένοντας απώλεια από τους 2 πιο πάνω της κοντεύοντας τους έτσι περισσότερο

Το Σάββατο 27/01/2018 και ώρα 14,30 μ.μ. στο Κοινοτικό Πελενδριού η ΑΠΕΠ αντιμετωπίζει την ΠΑΕΚ. Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους 2. Η ΑΠΕΠ θέλει νίκη ανάσας και η ΠΑΕΚ θέλει νίκη αφού με ήττα θα δυσκολευτεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Μετά την ήττα της η ΑΠΕΠ θέλει να κερδίσει για να συμπεριλαμβάνεται στα ψηλά χωρίς να έχει το άγχος και την πίεση των κάτω διαζωμάτων. Η ΠΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη αν θέλει να κρατηθεί στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας αφού αγωνίζεται στην πιο καυτή και παραδοσιακή έδρα.

Τέλος κάνουμε την Δευτέρα 29/01/2018 στις 19,30 μ.μ. στο Κοινοτικό Μουτταγιάκας όπου η ΑΕΜ φιλοξενεί την πρωτοπόρο ΑΕΠ. Ακόμα ένα παιχνίδι σημασίας αφού η ΑΕΜ παλεύει για την σωτηρία της και η ΑΕΠ για τον τίτλο. Στα χαρτιά εύκολο παιχνίδι στο γήπεδο μπορεί να γίνουν όλα. Με σοβαρότητα και υπομονή η ΑΕΠ είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Η ΑΕΜ έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ομάδα της πρώτης κατηγορίας αλλά και να καρποφορήσουν οι τόσες καλές παρουσίες της που είχε όλη την χρονιά.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΟΛ 17/18

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top