ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα από ΑΕΚ για Γιάννου!

Μήνυμα από ΑΕΚ για Γιάννου!

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ήδη στο νησί μας και έχουν μείνει μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από τους Λαρνακείς.

Ο Ελληνοαυστραλός φυσικά θα φέρει και την αλλαγή στην ΑΕΚ, καθώς αύριο (26/1) σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα» θα παρουσιαστεί και επίσημα από την Διοίκηση της νέας του ομάδας μπροστά από τους δημοσιογράφους.

Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ από τούδε και στο εξής θα γίνονται έτσι όλες οι παρουσιάσεις των μεταγραφών.

Δείτε την ενημέρωση από ΑΕΚ:

«AYPIO ΣTIΣ 12:00 ΣTHN AIΘOYΣA ΔIAΣKEΨEΩN TOY AEK APENA ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI ΔHMOΣIOΓPAΦIKH ΔIAΣKEΨH ΓIA THN ΠAPOYΣIAΣH TOY AΠOΣTOΛOY ΓIANNOY. ME AYTO TON TPOΠO ΘA ΓINONTAI OΛEΣ OI ΠAPOYΣIAΣEIΣ TΩN METAΓΓPAΦΩN MAΣ KAI ΘA EXETE THN ΔYNATOTHTA NA PΩTHΣETE TON ΠOΔOΣΦAIPIΣTH ΓIA TO OTIΔHΠOTE KAI NA TON ΦΩTOΓPAΦHΣETE».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top