Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα σκαριά η νέα εκπομπή του Δημόπουλου – Μαζί του δύο γνωστοί ηθοποιοί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν και η φετινή τηλεοπτική σεζόν τον βρήκε εκτός, εξακολουθεί να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για την παρουσίαση της σατιρικής εκπομπής που επιθυμεί διακαώς να βάλει στην παραγωγή το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Από τον περασμένο Οκτώβρη, το TV One προσπαθεί να στήσει ένα καινούργιο σατιρικό show με σκοπό ν’ ανεβάσει τα ποσοστά του στην prime-time, αλλά δεν έχει βρει ακόμα την επιθυμητή φόρμουλα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αν η συγκεκριμένη ιδέα επιτέλους υλοποιηθεί, τα ηνία της παρουσίασης θα κρατήσει ο Παναγιώτης Δημόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο LifenewsCy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE