ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνει στροφή 180 μοιρών ο καιρός

Κάνει στροφή 180 μοιρών ο καιρός

Από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές και τα χιόνια, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ηλιόλουστο καιρό ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Επίσης ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/1 ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα ορεινά και νότια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή 28/1 ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που νωρίς το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και νότια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί για καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου αρχικά τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Δευτέρα 29/1 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη 30/1 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη 31/1 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top