ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο άτυχος εργάτης- Τα τραύματα που υπέστη

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο άτυχος εργάτης- Τα τραύματα που υπέστη

Σε σοβαρή αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου κατάσταση νοσηλεύεται στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού ο 52χρονος που τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε οικοδομή στην Παραμύθα.

Διαβάστε επίσης: ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Εργατικό ατύχημα – Σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο εργάτης ο οποίος ασχολείτο με καλουπωμα στον 1ο όροφο υπό ανέγερση οικοδομής, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος 2,5 μέτρων και να τραυματιστεί.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο Νοσοκομείο όπου και κρατείται για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα. Φέρει σύμφωνα με τους γιατρούς κάταγμα ζυγωματικού οστού, κάταγμα 6ης, 7ης, 8ης, 9ης, 10ης  πλευράς,  κάταγμα λεκάνης,  θλάση ύπατος, δεξιού πνεύμονα και νεφρού.

Από τη σκηνή λήφθηκαν διάφορες καταθέσεις ενώ το σημείο επισκέφθηκαν και μέλη του τμήματος επιθεώρησης εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top