Ξυλοκοπήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε μηνύσει Περέιρα και Κασάμι… (pic)

Ξυλοκοπήθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε μηνύσει Περέιρα και Κασάμι… (pic)

Μαφιόζικη επίθεση από τέσσερις αγνώστους δέχθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου.

Ο οπαδός της Ένωσης είχε γίνει γνωστός από την απόφαση του να προχωρήσει σε μήνυση κατά του προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα και του ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι, λόγω των χειρονομιών που είχαν κάνει προς την εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ στο ντέρμπι κυπέλλου τον Μάρτιο του 2015, το οποίο είχε διακοπεί.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κράνη, επιτέθηκαν στον κ. Γαρυφάλλου -που συνοδευόταν από τη σύζυγο του- και τον ξυλοκόπησαν, σπάζοντας του τη μύτη και πλευρά.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό ωμής βίας, υπήρξε άμεσα επίσημη τοποθέτηση και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά.

Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος, βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν, επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό, αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου”.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE