ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Πυρετός σε επιτελεία και κόμματα – Ψήφο κατά βούληση προκρίνουν στο ΔΗΚΟ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Πυρετός σε επιτελεία και κόμματα – Ψήφο κατά βούληση προκρίνουν στο ΔΗΚΟ

Στις 12:00 συνέρχεται το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης, στις 17:00 αυτό του ΔΗΚΟ, αύριο συνεδριάζει η Συμμαχία Πολιτών, την Πέμπτη οι Οικολόγοι και την Παρασκευή η ΕΔΕΚ.

Τα ηττημένα κόμματα του πρώτου γύρου ψάχνουν τον προσανατολισμό τους στα πολιτικά τους όργανα, αν και οι τέσσερις που υποστήριξαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο εκφράζουν την πρόθεση να κινηθούν με κοινή γραμμή στη δεύτερη Κυριακή.

Από την άλλη, στη Συμμαχία Πολιτών, της οποίας η Ανώτατη Σύγκλητος συνεδριάζει το απόγευμα της Τετάρτης, αφήνουν όλα τα σενάρια ανοικτά, ενώ η συντριπτική ήττα του Γιώργου Λιλλήκα αναμένεται να συζητηθεί.

Στις 12:00 συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης, τη στιγμή που η Ελένη Θεοχάρους μίλησε τη Δευτέρα (29/1) για «ενιαίο, αρραγές, δυνατό και πανίσχυρο μέτωπο» με τα υπόλοιπα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Όπως δε δηλώνει ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Σελινόπουλος, δεν ολοκληρώθηκε η εισήγηση που θα πάει στην Κεντρική Επιτροπή.

Στις 17:00 συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ. Στις φωνές για ψήφο «κατά βούληση» προστέθηκε και αυτή του Μιχάλη Δαμιανού, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, ο οποίος προκρίνει αυτή την επιλογή.

Βέβαια, το Εκτελεστικό Γραφείο θα ακολουθήσει της συνάντησης Νικόλα Παπαδόπουλου και Σταύρου Μαλά. Ο υποψήφιος Πρόεδρος εξέφρασε την πρόθεση να συναντηθεί με όλους τους αρχηγούς του «ενδιάμεσου χώρου». Στις 13:00 συναντιέται με την Ελένη Θεοχάρους και στις 16:00 τον Γιώργο Λιλλήκα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top