ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο ψευδοδικαστήριο οι έξι για τα επεισόδια στα γραφεία της Αφρίκα

Στο ψευδοδικαστήριο οι έξι για τα επεισόδια στα γραφεία της Αφρίκα

Στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας βρίσκονται αυτή την ώρα οι έξι συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από την Αφρίκα και τη «βουλή» στις 22 Ιανουαρίου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στο «δικαστήριο» λέχθηκε ότι αναζητούνται άλλα εννιά άτομα. Οι έξι συλληφθέντες είναι οι Ουμίτ Τας, Αχμέτ Τουρκμέν, Μπαϊράμ Ακ, Μεχμέτ Ιπέκ, Οκτάι Γκιουνέι και Αμντουλαχαντί Ντογάν. Όλοι τους είναι εκ Τουρκίας και ο Ιπέκ είναι πρόεδρος του συνδέσμου ΑΚΡ των προερχόμενων από το Χατάι της Τουρκίας εποίκων στα κατεχόμενα.

Μεταδίδεται επίσης ότι κατά την άφιξη των συλληφθέντων στο «δικαστήριο» στην αυλή και γύρω από το κτίριο υπήρχαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Στον κήπο βρίσκεται και ο «βουλευτής» του κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων), Μπερτάν Ζάρογλου, ο οποίος εντός της «βουλής» είχε πετάξει τα χαρτιά και την εφημερίδα Αφρίκα που κρατούσε στα χέρια του όντας «γραμματέας» της συνεδρίας, στην «βουλευτή» του ΡΤΚ, Ντογούς Ντεριά όταν κατέβηκε από το βήμα αφού είχε ορκιστεί.

Η Αφρίκα γράφει σήμερα (30/1) ότι χθες (29/1) το βράδυ μετά την είδηση της σύλληψης των έξι υπήρξε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την «αστυνομική διεύθυνση» Λευκωσίας, στην οποία και συμμετείχε ο «βουλευτής» και πρόεδρος του κόμματος Αναγέννησης Ερχάν Αρικλί υποστηρίζοντας ότι εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά αφού δεν αποδείχθηκε ότι οι έξι εμπλέκονται στα επεισόδια εναντίον των γραφείων της εφημερίδας ή ήταν μεταξύ αυτών που βγήκαν στην οροφή της «βουλής».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top