Πέθανε γνωστός Κύπριος δικηγόρος από ανακοπή καρδιάς

Πέθανε γνωστός Κύπριος δικηγόρος από ανακοπή καρδιάς

Απεβίωσε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (30/01) ο δικηγόρος Γιώργος (Κόκος) Γεωργίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος από την Λάρνακα έχασε τη ζωή του λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη κι ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Ήταν 69 ετών.

Η δικάσιμος για την υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ που ήταν ορισμένη για το πρωί της Τρίτης (30/01) αναβλήθηκε, αφού όπως είχε αναφερθεί στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας ο κ. Γεωργίου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ο κ. Γεωργίου ήταν ο συνήγορος υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου Μιχάλη Πάντη.

To ThemaOnline εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.