«Είναι μια πρόκληση για μας, θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα»

«Είναι μια πρόκληση για μας, θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα»

Το νέο αφεντικό στον πάγκο της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι,  μίλησε στο επίσημο κανάλι της νεοφώτιστης ομάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις στο πρωτάθλημα, για το Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και για το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο οποίο ήταν και το πρώτο του στην Κύπρο.

Δείτε τις δηλώσεις του Σκωτσέζου τεχνικού:

Οι πρώτες του εντυπώσεις: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πως έχουμε ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών, που δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε, και ένας από τους λόγους είναι η φυσική κατάσταση τους. Πρέπει να την βελτιώσουμε βήμα με βήμα. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και για να τα καταφέρουμε πρέπει να τους πιέσουμε αλλά πρέπει να βρούμε το όριο τους. Είναι μια πρόκληση για μας, γιατί πιστεύω ότι με καλή φυσική κατάσταση θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα».

Για τον αγώνα με την Aνόρθωση: «Ήμασταν αρκετά άτυχοι να μην κερδίσουμε τον αγώνα. Δεχθήκαμε μόνο μια επίθεση και είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί δουλέψαμε στον τομέα αυτό και στην οργάνωση. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και η νοοτροπία τους ήταν αρκετά καλή. Ελέγξαμε το παιχνίδι όσον αφορά την κυκλοφορία και την κατοχή αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την τελική προσπάθεια».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Μου αρέσει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες αγωνίζονται κατά την άποψη μου με σωστό τρόπο, υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες και οι κυπριακές ομάδες αποδίδουν πολύ καλά στην Ευρώπη για το μέγεθος της χώρας. Το κυπριακό ποδόσφαιρο προχωρά μπροστά και βελτιώνεται συνεχώς».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE