Έριξε τριάρα η ΕΝΠ, προχώρησαν με νίκες η Αναγέννηση και Οθέλλος! (όλα τα αποτελέσματα)

Έριξε τριάρα η ΕΝΠ, προχώρησαν με νίκες η Αναγέννηση και Οθέλλος! (όλα τα αποτελέσματα)

Συνέχεια στα παιχνίδια της β’ κατηγορίας είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου με έξι για το πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η αυλαία άνοιξε χθες με τη νίκη το “διπλό” της Καρμιώτισσας επί της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ σήμερα (3/2) είχαμε άλλες έξι αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος ΕΝΠ συνέχισε με νίκη αφού κατάφερε να πάρει μεγάλο “διπλό” στην Λακατάμια με 3-1 επί του ΘΟΙ, ενώ οι δύο ομάδες που ακολουθούν η Αναγγέννηση και ο Οθέλλος Αθηαίνου νίκησαν με 3-0 και 2-0 τον Χαλκάνορα και την Ξυλοτύμπου αντίστοιχα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα:

Οθέλλος – Ξυλοτύμπου 2-0 (Κυριάκου 55′, 90+4′ Κουμουρής)

ΘΟΪ Λ. – Ένωση Νέων Παραλιμνίου 1-3
(88′ Φινίρης /17΄ Παύλου, 28′ Σολάρι, 59’Κολοκούδιας)

 Αναγέννηση Δερύνειας – Χαλκάνορας 3-0
(10΄ Κωνσταντίνου, 75′ Κουλούρης, 87′ Κωνσταντίνου)

ΑΣΙΛ – ΠΑΕΕΚ 0-0

Διγενής Ορόκλινης – Αγία Νάπα 0-0

Εθνικός Άσσιας – ΑΕΖ 1-0 (87′ Λεωνίδου)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE