ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπλόκο της Σίτι από την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» ! (video)

Μπλόκο της Σίτι από την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» ! (video)

Μπλόκο  για τη Σίτι. Η Μπέρνλι, αν και βρέθηκε πίσω δεν το έβαλε κάτω, πίεσε την ομάδα του Γκουαρντιόλα και στο τέλος με γκολ του Γκούντμουνσον της στέρησε ακόμη μία νίκη, 1-1. 

Δεν μπόρεσε να περάσει και από το «Τερφ Μουρ» η Σίτι. Η Μπέρνλι έδειξε κόντρα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα γιατί βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και έκλεισε στους «πολίτες» τον δρόμο προς τη νίκη, 1-1. 

Η ομάδα του Μάντσεστερ μπορεί να άνοιξε το σκορ με σουτ του Ντανίλο στο 22ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς. H Mπέρνλι έμεινε ζωντανή και όσο περνούσαν τα λεπτά ρίσκαρε περισσότερο. Στο 69’ άγγιξε την ισοφάρισε όμως ο Έντερσον με εκπληκτική επέμβαση αλλά και την βοήθεια του δοκαριού στέρησε το γκολ από τον Λένον. Δύο λεπτά αργότερα, η Σίτι πέταξε μοναδική ευκαιρία για να «τελειώσει» το ματς, όμως ο Στέρλινγκ έστειλε τη μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα. Στο 82’ ήρθε η τιμωρία, αφού ο Γκούντμουνσον με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του. 

Η Σίτι σαφώς και παρέμεινε στην κορυφή παρά την ισοπαλία με 69 βαθμούς, ενώ η Μπέρνλι διατηρήθηκε στην 7η θέση με 36. 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top