ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε φωτιά σε ισόγειο πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε φωτιά σε ισόγειο πολυκατοικίας

Φωτιά σε δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:30 το πρωί της Κυριακής (4/02), έγινε αντιληπτή φωτιά σε δωμάτιο πολυκατοικίας, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ενώ στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής και κατέσβησαν την φωτιά.

Όπως μας ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέας Κεττής, τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, με το ενδεχόμενο του βραχυκυκλώματος να είναι το πιο πιθανό.

Πέραν των υλικών ζημιών δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμούς.

Χ.Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE