ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενοχλημένοι στην «Κυρία» με την στάση Λαβόρδε! Θα υπάρξει και συνέχεια στο όλο θέμα…

Ενοχλημένοι στην «Κυρία» με την στάση Λαβόρδε! Θα υπάρξει και συνέχεια στο όλο θέμα…

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε με χθεσινή (03/02) του δημοσίευση ήρθε να ρίξει λάδι στην φωτιά στον κόσμο της «Κυρίας» αλλά και γενικότερα στους ανθρώπους που απαρτίζουν το Βαρωσιώτικο σωματείο.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο της Ανόρθωσης ήταν το γεγονός ότι ο Κολομβιανός άσσος αναφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει στο νησί μας την επόμενη σεζόν αλλά για άλλη ομάδα, αλλά και η στάση που κράτησε απέναντι στην Διοίκηση της Ανόρθωσης, με τους οπαδούς να τον κατακρίνουν μέσα στον επίσημο του λογαριασμό.

Όλα όσα ανέφερε ο Λαβόρδε με το ποστ του στο Facebook φυσικά είναι εις γνώσιν των ανθρώπων της «Κυρίας», όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τον Πρόεδρο ή κάποιο άλλο μέλος του Διοικητικού συμβουλίου, κάτι που αναμένεται αργά ή γρήγορα να συμβεί καθώς δεν αναμένεται να προσπεράσουν το όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Στο στρατόπεδο της «Κυρίας» είναι αρκετά ενοχλημένοι κυρίως  με την στάση που κράτησε ο Λαβόρδε απέναντι στον σύλλογο της Αμμοχώστου, ενώ παράλληλα θεωρούν ότι τα όσα έγραψε είναι αναληθείς.

 Άλλωστε αυτό μας έκαναν γνωστόν και μέσα από μια πρώτη επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα μας οι άνθρωποι της Ανόρθωσης κατά την διάρκεια του «Βlue Day» που έγινε στην μπουτίκ του συλλόγου, με αφορμή τα 107χρόνια ίδρυσης και προσφοράς της Ανόρθωσης.

Σίγουρα η προσοχή αυτές τις μέρες είναι στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ένα παιχνίδι που η Ανόρθωση θέλει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την Πάφο και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Τα όσα λέχθηκαν από τον Λαβόρδε φυσικά και έχουν ενοχλήσει όλο το οικοδόμημα στην «Κυρία», όμως είναι αναγκασμένοι να τα κρατήσουν προς το παρόν στην άκρη και να κοιτάξουν το αγωνιστικό που είναι πιο σημαντικό γι αυτούς την δεδομένη στιγμή.

Πάντως στο θέμα Λαβόρδε – Ανόρθωση δεν θα μπει τελεία και σίγουρα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ότι θα υπάρξουν και οι επίσημες τοποθετήσεις από τους ιθύνοντες του συλλόγου έτσι ώστε να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top