ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Μάλλον μειωμένη αναμένεται να είναι η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εκλογών μέχρι τις 17:00.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 17:00 ψήφισε το 67,8% σε σχέση με το 66,2% του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών.

Στην ελεύθερη Αμμόχωστο ψήφισε το 71,45%, στη Λάρνακα το 70,56%, στη Λεμεσό το 64,9% και στη Λευκωσία το 69%. Μειωμένη η προέλευση παρουσιάζεται στην Πάφο. Ψήφισε το 65%, ενώ τον πρώτο γύρο ψήφισε το 68%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Μειωμένη αναμένεται η αποχή σε σχέση με τον πρώτο γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE