ΚΟΣΜΟΣ

Κύπριος σκότωσε με μια γροθιά του 49χρονο- «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέθανε εξαιτίας μου»

Κύπριος σκότωσε με μια γροθιά του 49χρονο- «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέθανε εξαιτίας μου»

Στο πένθος βύθισε μια ολόκληρη οικογένεια ένας 21χρονος με καταγωγή από την Κύπρο, μετά από γλέντι του σε νυχτερινό κέντρο του δυτικού Λονδίνου στις 29 Ιουλίου του περασμένου χρόνου. Με μια και μόνο γροθιά του έκοψε το νήμα της ζωής 49χρονου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρόκειται για τον 21χρονο Αντώνη Τσιάκκα, ο οποίος συνελήφθη και δικάστηκε για φόνο με την ποινή του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο να ξεπερνά τα 6 χρόνια φυλάκισης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο στο Λονδίνο, όπου ο 21χρονος Αγγλοκύπριος διασκέδαζε με την παρέα του καταναλώνοντας -όπως σημείωσε και η δικαστής- μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πιο συγκεκριμένα βότκα και σαμπάνια.

Ξαφνικά ο νεαρός, τον οποίο αποκαλούν «one punch killer» (φονιάς με μια γροθιά), χωρίς αφορμή όπως σημειώνεται επιτέθηκε σε 49χρονο που έτυχε να βρίσκεται κοντά του και με κινήσεις μποξέρ του κατάφερε ένα δολοφονικό χτύπημα με γροθιά στο στόμα σωριάζοντας τον στο έδαφος.

Ο άτυχος 49χρονος Guzman Shannan από την γροθιά χτύπησε με μεγάλη δύναμη στο έδαφος, γεγονός που το προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά στον εγκέφαλο, ενώ αιμορραγούσε από τη μύτη και το στόμα, την ίδια ώρα που «ο 21χρονος Τσιάκκας και η παρέα του χόρευε και πανηγύριζε» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Το άτυχο θύμα εσπευσμένα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ ο 21χρονος  το «έσκασε» πανικόβλητος για την Κύπρο, μαθαίνοντας στις 2 Αυγούστου πως ο 49χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Επέστρεψε την επόμενη ακριβώς μέρα στο Λονδίνο όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και ότι η γροθιά του δεν ήταν τόσο δυνατή, με την δικαστή, όμως, να σημειώνει πως «εξαιτίας σου μια οικογένεια είναι συντετριμμένη»

Στην απολογία του ανέφερε: «Όταν συνελήφθηκα για φόνο έπεσα στα γόνατα και κρατούσα το κεφάλι μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι κάποιος πέθανε εξαιτίας μου».

Ερωτηθείς για το πώς νιώθει για τον θάνατο του 49χρονου απάντησε: «Πολύ, πολύ άσχημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top