ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννου: «Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνομαι καλύτερος»

Γιάννου: «Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνομαι καλύτερος»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Αλκή, ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, χάναμε στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς καταφέραμε και το γυρίσαμε. Μπήκαμε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο γκολ, έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς.

Είναι δύσκολο να προσαρμοστώ άμεσα, γιατί ήρθα από μακριά. Θέλω λίγο χρόνο και το 25λεπτο που έπαιξα, με βοήθησε. Όσο περνάει ο καιρός, θα γίνομαι καλύτερος και ίσως σε 2-3 εβδομάδες, να έρθω εκεί που πρέπει.

Απ΄ ότι βλέπω, όλα τα ματς είναι δύσκολα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Η συνέχεια είναι δύσκολη και το ξέρουμε.

Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και το θετικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα σήμερα και όλα τ΄ άλλα, θα έρθουν σύντομα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top