Το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις του συριακού στρατού κοντά στη Δαμασκό

Το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις του συριακού στρατού κοντά στη Δαμασκό

Το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις του συριακού στρατού κοντά στη Δαμασκό

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν σήμερα θέση του συριακού στρατού σε μια επαρχιακή περιοχή κοντά στη Δαμασκό.

Αυτή η κίνηση προκάλεσε την ενεργοποίηση του συριακού συστήματος αεράμυνας, το οποίο κατέστρεψε τους περισσότερους πυραύλους, ανέφερε ανακοίνωση του συριακού στρατού που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι πολλοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από ισραηλινά μαχητικά από το έδαφος του γειτονικού Λιβάνου στις 03:42 πμ τοπική ώρα.

"Η γενική διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων θεωρεί το Ισραήλ απολύτως υπεύθυνο για τις επικίνδυνες επιπτώσεις των επανειλημμένων, επιθετικών και ανυπολόγιστων ενεργειών", αναφέρει η ανακοίνωση του στρατού.

Στην Ιερουσαλήμ, μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε: "Δεν απαντάμε σε τέτοιες πληροφορίες".

Ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε τους περισσότερους από τους ισραηλινούς πυραύλους που εβλήθησαν εναντίον θέσεών του, αλλά δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τυχόν ζημιές ή θύματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».