Ο 11χρονος που έσωσε τον φίλο του με κόστος τη ζωή του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 11χρονος που έσωσε τον φίλο του με κόστος τη ζωή του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια συγκινητική και ταυτόχρονα τραγική είδηση είδε τα φώτα της δημοσιότητας, με ένα 11χρονο αγόρι να χάνει τη ζωή του αφού πρώτα διέσωσε από τα παγωμένα νερά λίμνης έναν 12χρονο φίλο του.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Όπως αναφέρει το ABC News, ένας 11χρονος στην Νέα Υόρκη, απεβίωσε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, την Τρίτη (6/02), ενώ πριν έσωσε ένα 12χρονο φίλο του που εγκλωβίστηκε στα παγωμένα νερά λίμνης.

Το άτυχο παιδί, διένυσε απόσταση περίπου 15 μέτρα πάνω στο λεπτό στρώμα πάγου της λίμνης, βοηθώντας τον φίλο του, αλλά ο πάγος δεν άντεξε και έσπασε, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Τμήμα της Νέας Υόρκης που έφτασε λίγα λεπτά μετά που τους ειδοποίησε ο ο 12χρονος.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, που έσπευσαν να κόψουν τον πάγο με τα χέρια τους και να φτάσουν το παιδί, ήταν πλέον αργά αφού λίγο μετά την μεταφορά του 11χρονου στο νοσοκομείο απεβίωσε.

Όσον αφορά τον 12χρονο, είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του ABC News:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE