ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησε να κάνει “test drive” και εξαφανίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησε να κάνει “test drive” και εξαφανίστηκε

Κανόνισε ραντεβού για να δείξει στον υποτιθέμενο αγοραστή την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και αν όλα πάνω καλά να επιστρέψει με τα χρήματα έμείνες όμως με άδεια χέρια και χωρίς τη μηχανή του αφού ο "πελάτης" αποδείχθηκε μεγάλος κομπιναδόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης 7/02, πολίτης που είχε προς πώληση μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, έδωσε ραντεβού σε σημείο της Λεμεσού με υποτιθέμενο αγοραστή.

Ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη στην Αστυνομία, κατάφερε να τον πείσει να πάει μια δοκιμαστική βόλτα με την μοτοσικλέτα πριν δώσουν τα χέρια.

Ο παραπονούμενους,αφού δέχθηκε περίμενε τον άντρα να επιστρέψει για να μάθει αν είναι ικανοποιημένος αλλά μάταια.

Τελικά, το απόγευμα προχώρησε στη σχετική καταγγελία, ενώ η μοτοσικλέτα παραμένει άφαντη.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE