Κωνσταντίνου: «Πάντα μας δυσκολεύει…»! Τι τόνισε για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Κωνσταντίνου: «Πάντα μας δυσκολεύει…»! Τι τόνισε για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς και μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Αναμέναμε πως η Δόξα θα μας έβαζε δύσκολα. Πάντα μας δυσκολεύει η Δόξα. Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ΑΕΚ, δύσκολη αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε, μπροστά σε μια γεμάτη Δυτική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE