ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μέταλλο της ομάδας και το κυνήγι της 3ης θέσης!

Το μέταλλο της ομάδας και το κυνήγι της 3ης θέσης!

Η Ανόρθωση ηττήθηκε στο χθεσινό (7/2) εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και αν και προηγήθηκε στο σκορ εντούτοις απώλεσε τους τρεις βαθμούς και δεν πήρε ούτε και την ισοπαλία.

Στην Κυρία οφείλουν να γυρίσουν σελίδα, η ήττα ανήκει στο παρελθόν και σειρά έχει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική στο Μακάρειο. Η κατάκτηση των τριων πόντων είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι καθώς πρέπει να βγάλει αντίδραση και να παραμείνει στα ψηλά.

Καλείται να δείξει το μέταλλο που έχει ως ομάδα και πλέον να επικεντρωθεί στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και αν τα αποτελέσματα το επιτρέψουν να πάει και για το πρωτάθλημα. Όλα θα φανούν από την πορεία που θα έχει η ομάδα μέσα στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά, οι Σισέ και Καμαρά δεν προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (8/2) ενώ οι Γκάτσιεφ και Αράς ανεβάζουν ρυθμούς και ίσως να διαφανεί από την αυριανή (9/2) προπόνηση κατά πόσο θα είναι στην διάθεση του Ρόνι Λέβι στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top