LIFESTYLE

O Πιλάλης μιλά πρώτη φορά για την τραγική ειρωνεία της στιγμής που ξεψυχούσε η μητέρα του - VIDEO

O Πιλάλης μιλά πρώτη φορά για την τραγική ειρωνεία της στιγμής που ξεψυχούσε η μητέρα του - VIDEO

Ο Πανίκος Πιλάλης για πρώτη φορά μιλά στην τηλεόραση για τον θάνατο της μητέρας του και αποκαλύπτει την άτυχη στιγμή που δεν του επέτρεψε να είναι κοντά στην μητέρα του την ώρα που ξεψυχούσε.

Ο Πανίκος Πιλάλης βρέθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου και με το δικό του μοναδικό τρόπο απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσε η οικοδέσποινα. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε "νικημένη" από τον καρκίνο πριν από μερικούς μήνες. 

Ο Πανίκος Πιλάλης εξέφρασε τα συναισθήματά του, ευχόμενος κανένας άνθρωπος να μην περάσει αυτήν την τόσο δύσκολη ασθένεια. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε την δύσκολη στιγμή που η μητέρα του ξεψυχούσε και την τραγική ειρωνεία, γιατί όπως είπε σχόλασε μισή ώρα νωρίτερα και θα την επισκεπτόταν στο δρόμο για το σπίτι. 

Δυστυχώς σταμάτησε στον φούρνο για να πάρει κάτι να φάει και δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι θα έπρεπε να πάει στο σπίτι του στο Μαρώνι νωρίτερα. Φεύγοντας από τον φούρνο στην Κοφίνου, όπου βρίσκεται το πατρικό του, με κατεύθυνση προς το σπίτι του τον ενημέρωσαν ότι η μητέρα του ''έφυγε'' από την ζωή. 

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Πανίκος Πιλάλης στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top