Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες
Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.

Το ΑΚΕΛ αναμένει από τον Πρόεδρο να «αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων», υπενθυμίζοντας ότι το 2010 είχαν επιτευχθεί συγκλίσεις αναφορικά με τις θαλάσσιες ζώνες, τους φυσικούς πόρους και τον διαμοιρασμό των ομοσπονδιακών εσόδων.
Από πλευράς του, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκφράζει τη στήριξη στις ενέργειες της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΟΖ: Επίθεση ελληνικού ΥΠΕΞ κατά της Τουρκίας – «Αμφισβητεί τη διεθνή νομιμότητα»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




